филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Дени Техно

ГреењеКлиматизацијаСистем за греење
Адреса: Киро Митрев 7, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Телефон: 077447722
Web site: https://www.denitehno.mk  
E-mail: info@denitehno.com  


Еколин

ВентилацијаГреењеКлиматизација
Адреса: ул.
Град: Скопје
Телефон: 070 260 815
E-mail: ekolin.ekolin@yahoo.com  


Еуро Терм Гр

Водовод, опрема и резервни делови ГреењеКлиматизација
Адреса: ул.Сретко Крстевски 48 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Телефон: моб.070 229 369; 070 326 379
E-mail: eurotermgr@gmail.com  


Клима комерц

ВентилацијаГреењеКлиматизацијаПарно - Котли Парно и греење - инженеринг и изведбаСистем за греење
Адреса: ул.М.Т.Гологанов бр.72,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3074 140
E-mail: klimakomerc@yahoo.com  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 13:00
Култ

Апарати за домаќинство (бела техника)ГреењеКлиматизација
Адреса: ул.503 бр.87-Б, 1300 Куманово
Град: Куманово
Телефон: 031420024
Web site: https://kult.mk  
E-mail: info@kult.mk  


Милкуз

ГреењеКамини на пелетиКлиматизацијаПарно - Котли Пелети
Адреса: ул.15-ти Корпуз бб, 6000 Охрид
Град: Охрид
Телефон: моб.070 249 457 Мери Кузманоска
Web site: http://www.milkuz.com.mk  
E-mail: meri_kuzmanoska@hotmail.com  

 


работно време:
Пон - Пет
07:00 - 15:00
Озон

ВентилацијаГрадежни материјалиГреењеКлиматизацијаПарно и греење - инженеринг и изведба
Адреса: Варшавска 1 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3091 212; факс.02 3091 215; моб. 02 2033 343
Web site: http://www.ozon.com.mk  


Паксон

ГреењеКлиматизација
Адреса: Загребска бр.28В, лок.4, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 023109998
Web site: http://www.pakson.mk  
E-mail: contact@pakson.net