Адреса: ул.15-ти Корпуз бб, 6000 Охрид
Телефон: моб.070 249 457 Мери Кузманоска
Град: Охрид ·
Web site: http://www.milkuz.com.mk  
E-mail: meri_kuzmanoska@hotmail.com  

 

работно време:

Пон - Пет
07:00 - 15:00


МИЛКУЗ е фирма која пред себе има визија, а тоа е да стане национална водечка фирма која на своите потрошувачи ќе им понуди загарантиран квалитет, намалена потрошувачка и удобен и пријатен амбиент во нивниот дом со користење на нашите производи. „Милкуз” опстојува веќе 24 години и е успешно водечка фирма за производство на камини на пелети, таа успешно опстојува на пазарот во Европската унија. Располагаме со хали за производство, хали за монтажа, складишта и свои преставништва во Охрид, Скопје, Грција, Словенија. Тимот на Милкуз е постојано спремен да ви излезе во пресрет и да ви понуди најдобро можно решение или сервис на производите. Во оваа фирма работат над 40 вработени од различни образовни структури, компанија која е извозно ориентирана со сопствени производи и сопствен дизајн. Таа е основана од г-дин Милчо Кузмановски кој постојано се стреми кон усовршување и подобрување на квалитетот на камините на пелети,со постојано надоградување на вработените кои располагаат со тимски дух и хуманитарна ориентација.


Каталози:   К А Т А Л О Г - М И Л К У З ·

Насока

МИЛКУЗ - Охрид