филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Диекотек

ГреењеКамини на пелетиПелети
Адреса: Вељко Влаховиќ 65, Дебар 1250
Град: Дебар
Телефон: 046833000
Web site: http://kamininapelete.com  
E-mail: info@diecotec.com  


Екошпар - Евергрин Енерџи

ГреењеКамини на пелетиПелетиСистем за греење
Адреса: 15-ти Корпус, 89 А, 6000 Охрид
Град: Охрид
Телефон: 046255558
Web site: http://www.ecospar.com.mk/  
E-mail: contact@ecospar.com.mk  

   ЈО-АН ТИМ

ГреењеКамини на пелетиПарно - Котли Пелети
Адреса: Индустриски пат бб. - Комплес Фринко, 7000 Битола
Град: Битола
Телефон: 075437328
Web site: http://www.joantim.mk/  
E-mail: joantim2014@hotmail.com  

   Милкуз

ГреењеКамини на пелетиКлиматизацијаПарно - Котли Пелети
Адреса: ул.15-ти Корпуз бб, 6000 Охрид
Град: Охрид
Телефон: моб.070 249 457 Мери Кузманоска
Web site: http://www.milkuz.com.mk  
E-mail: meri_kuzmanoska@hotmail.com  

 


работно време:
Пон - Пет
07:00 - 15:00