филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Дени Техно

ГреењеКлиматизацијаСистем за греење
Адреса: Киро Митрев 7, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Телефон: 077447722
Web site: https://www.denitehno.mk  
E-mail: info@denitehno.com  


Екошпар - Евергрин Енерџи

ГреењеКамини на пелетиПелетиСистем за греење
Адреса: 15-ти Корпус, 89 А, 6000 Охрид
Град: Охрид
Телефон: 046255558
Web site: http://www.ecospar.com.mk/  
E-mail: contact@ecospar.com.mk  

   Клима комерц

ВентилацијаГреењеКлиматизацијаПарно - Котли Парно и греење - инженеринг и изведбаСистем за греење
Адреса: ул.М.Т.Гологанов бр.72,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3074 140
E-mail: klimakomerc@yahoo.com  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 13:00
Санмарти

Бањи - опремаВодовод, опрема и резервни делови ГреењеКерамика - производиЛепила,производство и трговијаСанитарии (бањи и опрема)Систем за греење
Адреса: *AQUA BAU МАРКЕТ ул. Aцo Шопов бр.54 1000 Скопје тел.02 2037 070 моб. 075 370 032 *MАГАЦИН во Тетово ул. Маршал Тито бб п.фах 221, 1200 Тетово тел.044 379 024 сметководство 044 379 718 * MAГАЦИН во Скопје бул. Илинденска бр.134, 1000 Скопје тел. 02 3078 920; 02 3078 970 * САНМАРТИ - ВИЗБЕГОВО ул.Јадранска магистрала 133, 1000 Скопје тел.02 2666 629 ; моб. 075 447 226
Град: Тетово
Телефон: 044 379 024; 02 2037 070 ; моб. 075 370 032 ; 02 3078 920; 02 3078 970; 02 2666 629 ; моб. 075 447 226
Web site: http://www.sanmarti.com.mk  
E-mail: tetovo@sanmarti.com.mk  

 


работно време:
AQUA BAU МАРКЕТ
- Скопје
Пон - Пет
09:00 - 19:00
Сабота
09:00 - 16:00
MАГАЦИН
- Тетово
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 15:00
MAГАЦИН
- Скопје
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 15:00
САНМАРТИ ДОО
- Визбегово
Пон - Пет
09:00 - 18:00
Сабота
09:00 - 16:00
Термал Комфорт Инженеринг

Водовод, опрема и резервни делови ГреењеКлиматизацијаПарно - Котли Парно и греење - инженеринг и изведбаСистем за греењеСоларни системи и колектори
Адреса: ул. Беличица 51 , 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Телефон: 042 213 178; моб. 070 450 855 ; 078 386 888
Web site: http://www.termalcomfort.com.mk  
E-mail: termalcomfortmk@gmail.com  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 15:00
Термоплам

ГреењеПарно и греење - инженеринг и изведбаСистем за греење
Адреса: 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 460 590;моб.070 275 089
E-mail: contact@termoplam.com