филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Еуро Терм Гр

Водовод, опрема и резервни делови ГреењеКлиматизација
Адреса: ул.Сретко Крстевски 48 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Телефон: моб.070 229 369; 070 326 379
E-mail: eurotermgr@gmail.com  


Нафака

Водовод, опрема и резервни делови Градежни материјали
Адреса: бул.Словенија 3, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: /моб. 071 303 750; 070 587 001
E-mail: okpof@hotmail.com  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 17:00
Саб
08:00 - 13:00
Санмарти

Бањи - опремаВодовод, опрема и резервни делови ГреењеКерамика - производиЛепила,производство и трговијаСанитарии (бањи и опрема)Систем за греење
Адреса: *AQUA BAU МАРКЕТ ул. Aцo Шопов бр.54 1000 Скопје тел.02 2037 070 моб. 075 370 032 *MАГАЦИН во Тетово ул. Маршал Тито бб п.фах 221, 1200 Тетово тел.044 379 024 сметководство 044 379 718 * MAГАЦИН во Скопје бул. Илинденска бр.134, 1000 Скопје тел. 02 3078 920; 02 3078 970 * САНМАРТИ - ВИЗБЕГОВО ул.Јадранска магистрала 133, 1000 Скопје тел.02 2666 629 ; моб. 075 447 226
Град: Тетово
Телефон: 044 379 024; 02 2037 070 ; моб. 075 370 032 ; 02 3078 920; 02 3078 970; 02 2666 629 ; моб. 075 447 226
Web site: http://www.sanmarti.com.mk  
E-mail: tetovo@sanmarti.com.mk  

 


работно време:
AQUA BAU МАРКЕТ
- Скопје
Пон - Пет
09:00 - 19:00
Сабота
09:00 - 16:00
MАГАЦИН
- Тетово
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 15:00
MAГАЦИН
- Скопје
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 15:00
САНМАРТИ ДОО
- Визбегово
Пон - Пет
09:00 - 18:00
Сабота
09:00 - 16:00
Техноскоп

Водовод, опрема и резервни делови
Адреса: Борис Трајкоски 240, 1050 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 022464366
Web site: http://www.tehnoskop.com.mk  
E-mail: tehnoskop@t-home.mk