филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Вуделго

Апарати за домаќинство (бела техника)ГреењеКамини на пелети
Адреса: yл.1632 бр.130, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 022580065
Web site: https://vudelgo.com.mk  
E-mail: contact@vudelgo.com.mk  

   Дени Техно

ГреењеКлиматизацијаСистем за греење
Адреса: Киро Митрев 7, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Телефон: 077447722
Web site: https://www.denitehno.mk  
E-mail: info@denitehno.com  


Диекотек

ГреењеКамини на пелетиПелети
Адреса: Вељко Влаховиќ 65, Дебар 1250
Град: Дебар
Телефон: 046833000
Web site: http://kamininapelete.com  
E-mail: info@diecotec.com  


Еколин

ВентилацијаГреењеКлиматизација
Адреса: ул.
Град: Скопје
Телефон: 070 260 815
E-mail: ekolin.ekolin@yahoo.com  


Екошпар - Евергрин Енерџи

ГреењеКамини на пелетиПелетиСистем за греење
Адреса: 15-ти Корпус, 89 А, 6000 Охрид
Град: Охрид
Телефон: 046255558
Web site: http://www.ecospar.com.mk/  
E-mail: contact@ecospar.com.mk  

   Еуро Терм Гр

Водовод, опрема и резервни делови ГреењеКлиматизација
Адреса: ул.Сретко Крстевски 48 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Телефон: моб.070 229 369; 070 326 379
E-mail: eurotermgr@gmail.com  


ЈО-АН ТИМ

ГреењеКамини на пелетиПарно - Котли Пелети
Адреса: Индустриски пат бб. - Комплес Фринко, 7000 Битола
Град: Битола
Телефон: 075437328
Web site: http://www.joantim.mk/  
E-mail: joantim2014@hotmail.com  

   Клима комерц

ВентилацијаГреењеКлиматизацијаПарно - Котли Парно и греење - инженеринг и изведбаСистем за греење
Адреса: ул.М.Т.Гологанов бр.72,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3074 140
E-mail: klimakomerc@yahoo.com  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 13:00
Култ

Апарати за домаќинство (бела техника)ГреењеКлиматизација
Адреса: ул.503 бр.87-Б, 1300 Куманово
Град: Куманово
Телефон: 031420024
Web site: https://kult.mk  
E-mail: info@kult.mk  


Милкуз

ГреењеКамини на пелетиКлиматизацијаПарно - Котли Пелети
Адреса: ул.15-ти Корпуз бб, 6000 Охрид
Град: Охрид
Телефон: моб.070 249 457 Мери Кузманоска
Web site: http://www.milkuz.com.mk  
E-mail: meri_kuzmanoska@hotmail.com  

 


работно време:
Пон - Пет
07:00 - 15:00