филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Грин Планет

Паркови и зеленило - уредување и одржувањеСадници - трговијаХортикултура-опрема и услугиЦвеќиња и цвеќарници
Адреса: бул.Илинден бр.88,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3067 747
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон-Пет
09:00 -17:00
Сабота
09:00 -15:00
Металотехника

Градежни материјалиГрадежништвоИзолациски материјалиМермер и гранитХортикултура-опрема и услуги
Адреса: ул. Ѓорче Петров бр. 23, 7500 Прилеп
Град: Прилеп
Телефон: 048 613 750; моб: 075 379 199/ Лице за контакт- Г-дин Ј. Здравески
Web site: http://www.metalotehnika.mk  
E-mail: [email protected]   [email protected]  

 


работно време:
Пон-Пет
07:30 - 15:30
Пинус

Градини и дворовиПроектирање и изведба Хортикултура-опрема и услуги
Адреса: ул. Шишка бб. 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Телефон: 043 550 301 факс. 043 550 301 моб. 070 239 386
Web site: http://www.pinus.com.mk  
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 14:00