Адреса: бул.Илинден бр.88,1000 Скопје
Телефон: 02 3067 747
Град: Скопје ·
E-mail: [email protected]  

 

работно време:

Пон-Пет
09:00 -17:00
Сабота
09:00 -15:00


ГРАДИНАРСКИ ЦЕНТАР ГРИН ПЛАНЕТ - Продажба на саксиско цвеќе и надворешни садници , хортикултурно уредување на дворови , уредување на деловни простории и домови , испорака на цветни аранжмани.
Насока

ГРАДИНАРСКИ ЦЕНТАР ГРИН ПЛАНЕТ