филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Грин Планет

Паркови и зеленило - уредување и одржувањеСадници - трговијаХортикултура-опрема и услугиЦвеќиња и цвеќарници
Адреса: бул.Илинден бр.88,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3067 747
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон-Пет
09:00 -17:00
Сабота
09:00 -15:00
Комако Мак

Цвеќиња и цвеќарници
Адреса: Довлеџик б.б., 7000 Битола
Град: Битола
Телефон: 047202315
Web site: http://www.komako.mk  
E-mail: [email protected]  


Флораком

Цвеќе - производствоЦвеќе испорака Цвеќиња и цвеќарници
Адреса: Франклин Рузвелт 8 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3070 114


Цвеќара Орхидеја

Цвеќе испорака Цвеќиња и цвеќарници
Адреса: бул.Александар Македонски ТЦ Автокоманда 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3174 249; моб.071 274 052; 071 384 502
Web site: https://www.facebook.com/CvekarnicaOrhideja