филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Гарден Центар A&A

Паркови и зеленило - уредување и одржување
Адреса: П.фах 893,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3230 707; 3214 990; моб.078 459 469
Web site: http://www.garden.mk  
E-mail: [email protected]  

 Грин Планет

Паркови и зеленило - уредување и одржувањеСадници - трговијаХортикултура-опрема и услугиЦвеќиња и цвеќарници
Адреса: бул.Илинден бр.88,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3067 747
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон-Пет
09:00 -17:00
Сабота
09:00 -15:00