Адреса: ул. Јадранска Магистрала бр.74
Телефон: 02 2614 800
Град: Скопје ·
Web site: http://www.ddgroup.com.mk  
E-mail: info@ddgroup.com.mk  

Д&Д ГРУП КОМПАНИЈА Во Турција Измир почнавме 1996 година со производство на акрилни кади, туш кабини и со цел нашите искуства да ги пренесеме на Балканот 2014 година создадовме Дирекција за маркетинг и дистрибуција. Ние Д&Д ГРУП КОМПАНИЈА со нашата широка лепеза на производи и голем избор на алтернативи, со посебни можности за производство и како најважно ние обезбедуваме во доволни количини резервни делови и за кусо време станавме значаен играч во секторот на производи за купатило.Ние во регионот создадовме и проширивме структура на дистрибутери и застапници со кои по принципот „Со деловните партнери да бидеме насочени кон решавање на проблеми, заедно да успееме и заработиме“ Продолжуваме да ја прошириме нашата дејност.На пазарот на градежништвото кој се развива во регионот, со олеснителен пристап учествувајќи на важни проекти, и на сите деловни партнери кои се дел на проектите со секаков нов дизајн, со нови производи откривајќи ги потребите на клиентите со детално специјално производство ги задоволуваме клиентите и наш приоритетен принцип е да клиентите бидат задоволни.
Насока