филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Клима комерц

ВентилацијаГреењеКлиматизацијаПарно - Котли Парно и греење - инженеринг и изведбаСистем за греење
Адреса: ул.М.Т.Гологанов бр.72,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3074 140
E-mail: klimakomerc@yahoo.com  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 13:00
Котлар Ас

Парно - Котли Парно и греење - инженеринг и изведба
Адреса: ул.51 бр.23 а, Волково(Стопански двор)1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2053 383,моб.075 610 551, 078 363 679
E-mail: kotlaras@yahoo.com  


Озон

ВентилацијаГрадежни материјалиГреењеКлиматизацијаПарно и греење - инженеринг и изведба
Адреса: Варшавска 1 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3091 212; факс.02 3091 215; моб. 02 2033 343
Web site: http://www.ozon.com.mk  


Термал Комфорт Инженеринг

Водовод, опрема и резервни делови ГреењеКлиматизацијаПарно - Котли Парно и греење - инженеринг и изведбаСистем за греењеСоларни системи и колектори
Адреса: ул. Беличица 51 , 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Телефон: 042 213 178; моб. 070 450 855 ; 078 386 888
Web site: http://www.termalcomfort.com.mk  
E-mail: termalcomfortmk@gmail.com  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 15:00
Термоплам

ГреењеПарно и греење - инженеринг и изведбаСистем за греење
Адреса: 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 460 590;моб.070 275 089
E-mail: contact@termoplam.com