филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Бибај компани

Градежна механизацијаГрадежни фирми - нискоградба Градежништво
Адреса: ул. Илирија, Градски пазар, кат, локал 92, 1200 Тетово
Град: Тетово
Телефон: 044 331 383; факс: 044 331 383 моб: 070 263 250; 070 321 606
E-mail: bibaj.kompani@yahoo.com  

 Вадра Продукт

Бои и лаковиГрадежна механизацијаГрадини и дворовиЕлектрикаЖелезаријаЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјалиИграчкиСаксии и декорХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: ул.Шидска бр.2 Ѓорче Петров 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: /факс.02 2050 317; 02 2050 318; 02 2037 229; 02 2031 497 * Магацин и продавница - Ѓорче Петров; тел./факс.02 2561 722 * Продажен центар - Петровец;
E-mail: vadraprodukt@yahoo.com  

 


работно време:
Ѓорче Петров
- магацин и продавница
Пон - Пет
08:00 -16:00
Саб
08:00 -14:00
Петровец
- продажен центар
Пон - Пет
07:30-20:30
Саб
08:00 -20:30
Нед
08:00-15:00
Механизација

Градежна механизацијаКаменоломи
Адреса: ул.Илинденска б.б., Зрновци, 2300 Кочани
Град: Кочани
Телефон: моб. 070 213 350 ; 070 309 085
E-mail: mehanizacijadoo@t.mk  


Сопот-Sopot

Бетонски производиГрадежна механизацијаГрадежни материјалиГрадежништвоКаменоломи
Адреса: ул.”1737” бр. 32/1-24, П.Фах 876, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 315 0404
Web site: http://www.sopot.com.mk  
E-mail: contact@sopot.com.mk  


Универзал ППЕВ

Автобуси - сервис и поправкиГрадежна механизацијаКамиони - сервис и поправка
Адреса: ул. Борис Кидрич бб. , 1480 Гевгелија
Град: Гевгелија
Телефон: 034 211 723; факс. 034 211 728; моб. 071 370 600 - Јован Петровски / 071 370 500 - Петар Петровски
E-mail: jovan_petrovski@yahoo.com  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 17:30
Сабота
08:00 - 17:30
Урбан градба

Градежна механизацијаГрадежни фирми - високоградбаГрадежни фирми - нискоградба Градежништво
Адреса: ул. Томе Арсовски бр. 39 А, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: моб: 070 897 877 ; 072 271 454; 078 258 364
E-mail: urban_gradba@live.com  

 


работно време:
Пон - Пет
07:00 - 17:00