филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Авто Динамика

Земјоделска механизацијаЗемјоделска механизација и резервни деловиЗемјоделска опрема и репро материјалиЗемјоделски производи - трговија
Адреса: Страшо Ербапче бр.1, 2300 Кочани
Град: Кочани
Телефон: 033 274 393 моб.070 213 393
E-mail: avtodinamika@yahoo.com  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 19:00
Сабота
08:00 - 19:00
Авто сервис Патент

Авто сервис и резервни деловиЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјали
Адреса: А. Трајков 5 - Негорци 1483 Гевгелија
Град: Гевгелија
Телефон: /факс. 034 231 255; 034 231 355; моб. 070 218 835
E-mail: avtoservispatent@yahoo.com  


Агровојводина механизација-нс

Земјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјалиТрактори
Адреса: Борис Трајковски 302 (Првомајска) 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2700 904; 02 2794 124
Web site: http://www.agrovojvodina.eu  
E-mail: agrovojvodina@t.mk  


Бетон Стоун

Бетонски производиБехатон - производиБилкари Градежни материјалиГрадежништвоЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјали
Адреса: ул. Јанко Глигоров 2-а, 2220 Свети Николе
Град: Свети Николе
Телефон: 032 444 439; моб. 075 544 498 070 630 952
E-mail: betonstoun@yahoo.com  
работно време:
Пон - Пет
07:00 - 15:00
прва Сабота
07:00 - 15:00
Вадра Продукт

Бои и лаковиГрадежна механизацијаГрадини и дворовиЕлектрикаЖелезаријаЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјалиИграчкиСаксии и декорХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: ул.Шидска бр.2 Ѓорче Петров 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: /факс.02 2050 317; 02 2050 318; 02 2037 229; 02 2031 497 * Магацин и продавница - Ѓорче Петров; тел./факс.02 2561 722 * Продажен центар - Петровец;
E-mail: vadraprodukt@yahoo.com  

 


работно време:
Ѓорче Петров
- магацин и продавница
Пон - Пет
08:00 -16:00
Саб
08:00 -14:00
Петровец
- продажен центар
Пон - Пет
07:30-20:30
Саб
08:00 -20:30
Нед
08:00-15:00
Јанаки Комерц

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опремаЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјалиТрактори
Адреса: ул.Мито Хаџивасилев Јасмин 42, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Телефон: ПРОДАВНИЦА: 043 412 924; 070 376 602, ПРОДАЖБА на големо: 072 218 222, факс 043 400 366, СЕРВИС: 043 413 412
Web site: http://www.janakikomerc.com  
E-mail: info@janakikomerc.com  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 20:00
Сабота
08:00 - 20:00