филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Вадра Продукт

Бои и лаковиГрадежна механизацијаГрадини и дворовиЕлектрикаЖелезаријаЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјалиИграчкиСаксии и декорХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: ул.Шидска бр.2 Ѓорче Петров 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: /факс.02 2050 317; 02 2050 318; 02 2037 229; 02 2031 497 * Магацин и продавница - Ѓорче Петров; тел./факс.02 2561 722 * Продажен центар - Петровец;
E-mail: vadraprodukt@yahoo.com  

 


работно време:
Ѓорче Петров
- магацин и продавница
Пон - Пет
08:00 -16:00
Саб
08:00 -14:00
Петровец
- продажен центар
Пон - Пет
07:30-20:30
Саб
08:00 -20:30
Нед
08:00-15:00
Ватекс

Против пожарни сервисиПротивпожарни аларми и опремаРаботни одела и униформи Сервис, полнење и продажба на сите ПП апаратиХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: ул.Кленоец бб(спроти нова aвтобуска станица), 6000 Охрид
Град: Охрид
Телефон: 046 255 548 моб.070 331 407
E-mail: vateksohrid@hotmail.com  


Гор-Инг

ХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: Никола Тесла 109, 7000 Битола
Град: Битола
Телефон: 047610077
Web site: http://www.goring.eu.mk/  
E-mail: goringbitola@gmail.com  

 Евротекс

Работни одела и униформи Текстил и текстилни производи, трговија на големоТрговија на големо и мало со текстил, кепер, диолен и други материјалиХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: бул. ЈНА бр. 3/8, 2000 Штип
Град: Штип
Телефон: 032 397 231; факс.032 397 231; моб.070 242 906 Контакт лице - Мане Данаилов
E-mail: evroteks@yahoo.com  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Кожа-Мак

Производство и трговија на лична заштитна опремаХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: ул.Васил Ѓоргов бр. 34 локал 2 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3082 883; факс.02 3082 884
Web site: http://www.koza-mak.com.mk  
E-mail: info@koza-mak.com.mk  

 


работно време:
Пон - Пет
07:30 - 15:30
Колмако

ТранспортХТЗ - ППЗ опремаШпедиција Шпедиција и царинско посредување
Адреса: ул.7-ми Септември 55, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Телефон: 043 400 133; 075 414 717, 071 217 777
Web site: https://www.kompany.com/p/mk/6324665  
E-mail: kolmako07@gmail.com  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
10:00 - 16:00
МЗТ ИРИ заштита - MZT SAFETY

ХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: Алберт Ајнштајн 6, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 6134 224; моб. 075 414 413
Web site: http://www.mztsafety.mk  
E-mail: info@mztsafety.mk  
работно време:
Пон - Пет
09:00 - 16:00