филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Ада Фалке

ГрадежништвоКомунална хигиена (опрема) Мобилни тоалети (изнајмување и сервис)
Адреса: ул. Венијамин Мачуковски 5/1-13, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2464 456; факс.02 2464 456; моб. 071 216 330; 075 216 330
Web site: http://www.adafalke.com.mk  
E-mail: info@adafalke.com.mk  

 


работно време:
Пон - Пет
08:30 - 16:30
Сабота
08:30 - 16:30
Адинг Градба

Градежништво
Адреса: ул.Климент Охридски бб, 2400 Струмиц
Град: Струмица
Телефон: 034 344 262;347 616;моб.070 390 877
E-mail: zitostrumica@yahoo.com  


Адора

Агенција за недвижностиГрадежни фирми - високоградбаГрадежништво
Адреса: Орце Николов 182А, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 025215215
Web site: https://adora.com.mk  
E-mail: info@adora.com.mk  


АК Инвест

ГрадежништвоГрадежништво, проектантски бироа
Адреса: ул.101 бр.5, Фалиш, 1200 Тетово
Град: Тетово
Телефон: 044 550 345; факс.044 550 385
Web site: http://www.akinvest.mk  
E-mail: akinvestmkd@yahoo.com   akinvestmkd@hotmail.com  

 


работно време:
Пон - Пет
08:30 - 17:00
Алмонт

ГрадежништвоПвц столарија
Адреса: ул.Железничка бб, 2000 Штип
Град: Штип
Телефон: 032 397 167; 032 608 267; моб.070 322 974; 070 210 267
Web site: http://www.almont.mk  
E-mail: almont@t.mk  

 Атлантида

ГрадежништвоДрвена граѓа - производство и трговија
Адреса: ул. Иво Рибар Лола бб, 1200 Тетово
Град: Тетово
Телефон: 044 331 234; моб.070 224 025; 075 224 025
E-mail: alili.atlantida@hotmail.com  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 17:00
Сабота
08:00 - 17:00
БВ Инженеринг

ГрадежништвоГрадежништво - завршни работиПроектирање и изведба
Адреса: ул.Елпида Караманди 13-1/10, 7000 Битола
Град: Битола
Телефон: 047 223 346; факс 047 203 257
Web site: http://www.bving.com.mk  
E-mail: contact@bving.com.mk  
работно време:
Пон - Пет
07:00 - 15:00
Бетон Стоун

Бетонски производиБехатон - производиБилкари Градежни материјалиГрадежништвоЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјали
Адреса: ул. Јанко Глигоров 2-а, 2220 Свети Николе
Град: Свети Николе
Телефон: 032 444 439; моб. 075 544 498 070 630 952
E-mail: betonstoun@yahoo.com  
работно време:
Пон - Пет
07:00 - 15:00
прва Сабота
07:00 - 15:00
Бибај компани

Градежна механизацијаГрадежни фирми - нискоградба Градежништво
Адреса: ул. Илирија, Градски пазар, кат, локал 92, 1200 Тетово
Град: Тетово
Телефон: 044 331 383; факс: 044 331 383 моб: 070 263 250; 070 321 606
E-mail: bibaj.kompani@yahoo.com