филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Вадра Продукт

Бои и лаковиГрадежна механизацијаГрадини и дворовиЕлектрикаЖелезаријаЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјалиИграчкиСаксии и декорХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: ул.Шидска бр.2 Ѓорче Петров 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: /факс.02 2050 317; 02 2037 229; 02 2031 497 * Магацин и продавница - Ѓорче Петров; тел./факс.02 2561 722 * Продажен центар - Петровец;
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Ѓорче Петров
- магацин и продавница
Пон - Пет
08:00 -16:00
Саб
08:00 -14:00
Петровец
- продажен центар
Пон - Пет
07:30-20:30
Саб
08:00 -20:30
Ватекс

Против пожарни сервисиПротивпожарни аларми и опремаРаботни одела и униформи Сервис, полнење и продажба на сите ПП апаратиХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: ул.Кленоец бб(спроти нова aвтобуска станица), 6000 Охрид
Град: Охрид
Телефон: 046 255 548 моб.070 331 407
E-mail: [email protected]  


Гор-Инг

ХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: Никола Тесла 109, 7000 Битола
Град: Битола
Телефон: 047610077
Web site: http://www.goring.eu.mk/  
E-mail: [email protected]  

 Кожа-Мак

Производство и трговија на лична заштитна опремаХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: ул.Васил Ѓоргов бр. 34 локал 2 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3082 883; факс.02 3082 884
Web site: http://www.koza-mak.com.mk  
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон - Пет
07:30 - 15:30
Колмако Гроуп

ТранспортХТЗ - ППЗ опремаШпедиција Шпедиција и царинско посредување
Адреса: ул.7-ми Септември 55, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Телефон: 075 414 717, 071 217 777
Web site: https://www.kolmakogroup.com  
E-mail: [email protected]   [email protected]  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
10:00 - 16:00
МЗТ ИРИ заштита - MZT SAFETY

ХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: Алберт Ајнштајн 6, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 6134 224; моб. 075 414 413
Web site: http://www.mztsafety.mk  
E-mail: [email protected]  
работно време:
Пон - Пет
09:00 - 16:00
Микел трејд

Производство на женска облекаХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: ул.201 бр.35, 2300 Кочани
Град: Кочани
Телефон: 033 278 992 факс 033 278 990, моб.070 354 803
Web site: http://www.mikel.com.mk  
E-mail: [email protected]   [email protected]  

 


работно време:
Пон - Пет
07:00 - 15:00