филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Градска Кафеана Фурна

ГостилницаРесторани
Адреса: Теодосиј Митрополит Гологанов 53, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 023080025
Web site: https://www.furna.mk  


Кетеринг Сервис-Петковски Груп

ГостилницаКетеринг сервисПекарницаРесторани
Адреса: ул.1 бр.86А Трубарево, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: моб.078 460 644; 078 460 645
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон - Нед
00:00 - 24:00
Скара бар

Гостилница
Адреса: Варшавска 70, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 075727110
Web site: http://www.skarabar.mk  
E-mail: [email protected]  


Скопски Мерак

ГостилницаРесторани
Адреса: ул.Дебарца 57,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3090 755
E-mail: [email protected]  


Темов ФШТ (Пивница Стар град - Old Town Brewery)

БаровиБрза хранаГостилницаИталијанска кујнаКетеринг сервисПивнициРесторани
Адреса: Ул. Градиште бр. 1а, (до црквата Св. Спас), 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3212 779; моб. 076 462 372; 075 235 781
Web site: http://oldtown-brewerytemov.com  
E-mail: [email protected]