филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Новакоски компани

Дрвена граѓа - производство и трговијаПилани
Адреса: ул. Браќа Моцаноски бр. 79, 7524 Кривогаштани
Град: Прилеп
Телефон: 048 471 237; факс. 048 471 237; моб. 070 208 959
E-mail: [email protected]  
работно време:
Пон-Пет
08:00 -15:00
Сабота
08:00 -15:00