филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Геодата инженеринг

Геодетски работи
Адреса: бул. Едвард Кардељ бр. 11-1/2, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Телефон: 043 412 104; моб.071 359 345 - Лице за контакт Г-дин Винко Ставров
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон - Пет
07:30 - 15:30