филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Авто Техна

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опремаТекстил
Адреса: Бел Камен б.б. Кочани
Град: Кочани
Телефон: 033 271 412; 033 271 438;моб.070 309 697
E-mail: [email protected]  


Ангелески

Авто сервис и резервни делови
Адреса: Илинденска 181 б, 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Телефон: 042 211 444 ; моб. 075 286 444
E-mail: [email protected]  


Кар систем

Aвто-плински уредиАвто сервис и резервни делови
Адреса: ул.2, бр. 45 ј , Јурумлери 1047 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2579 206
Web site: http://www.carsystem.com.mk   http://www.carsystem.mk  
E-mail: [email protected]   [email protected]  

 


работно време:
Пон - Пет
09:00 - 16:00
Недела
09:00 - 14:00
Никосан-ЈЗ

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опремаИндустриски масла
Адреса: Хо Ши Мин 220-Б , 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2627 340 факс: 02 2640 016 моб: 071 212 052
Web site: http://www.nikosan.mk  
E-mail: [email protected] [email protected]  


Техно-Мото

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опремаАвтомобилски резервни делови, трговија, хидраулика, камиони и други товарни возила,резервни делови
Адреса: бул.Гоце Делчев, ТЦ Македонија лок.18,7500 Прилеп
Град: Прилеп
Телефон: 048 435 652
Web site: http://www.tehnomoto.com.mk  
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 15:00
Цилаз (Cilaz)

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опрема
Адреса: ул.Метрополит Теодосиј Гологанов бр.132 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3214 011
Web site: htttp://www.cilaz.mk  
E-mail: [email protected]  


Џеповски ауто сервис

Авто сервис и резервни делови
Адреса: ул.Илија Димовски бр.30б,Лисиче,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2440 840;моб. 070 221 930
E-mail: [email protected]