филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Трегер

АмбалажаБутик кесиВреќи за отпадЕкструдирање на најлонЗемјоделска фолија Кеси за замрзнувачКеси со различни димензииКонфекционирање на најлонски кеси-трегериПластични масиСтреч фолијаТоалетна хартија и салфети - производство
Адреса: ул. Рудо бр. 36, 7000 Битола - Дирекција ; ул. Бурса бр 25(Индустриска б.б), 7000 Битола - Погон
Град: Битола
Телефон: 047 208 870; моб. 078 319 155
Web site: www.treger.eu.mk  
E-mail: [email protected]   [email protected]  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08: 00 - 16:00