филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Аде опае

Бели печиваЛеб и мелнички производи
Адреса: село Опае,1300 Куманово
Град: Куманово
Телефон: 031 478 532 моб.070 334 917 - лице за контакт Елми
Web site: http://www.adeopae.com.mk  
E-mail: ade-opae@hotmail.com  

 


работно време:
Пон - Чет
08:00 - 20:00
Сабота
08:00 - 20:00
Недела
08:00 - 20:00
Индустриска групација Кадино

Бели печиваПекарницаТрговија со брашно
Адреса: ул.10 бр.43 с.Кадино, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 022581404
Web site: https://kadino.co  
E-mail: customerservice@kadino.com.mk  


Пекара ЕВА

Бели печиваПекарница
Адреса: ул.1,бр.44, Трубарево, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2557 777; моб: 078 334 460
E-mail: petkovskigrup@outlook.com