филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Вкус

Пекарница
Адреса: Јаким Спиров 1 , Пробиштип
Град: Пробиштип
Телефон: 032 483083, 032 483082


Индустриска групација Кадино

Бели печиваПекарницаТрговија со брашно
Адреса: ул.10 бр.43 с.Кадино, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 022581404
Web site: https://kadino.co  
E-mail: customerservice@kadino.com.mk  


Кетеринг Сервис-Петковски Груп

ГостилницаКетеринг сервисПекарницаРесторани
Адреса: ул.1 бр.86А Трубарево, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: моб.078 460 644; 078 460 645
E-mail: petkovskigrup@outlook.com  

 


работно време:
Пон - Нед
00:00 - 24:00
Макпромет

Кондиторски производиПекарницаПечатнициХрана и пијалаци - испорака
Адреса: Слободан Јовановски 3, Штип
Град: Штип
Телефон: 032 390 558 032 392 888,032 380141 Факс: 032 386 888
Web site: http://www.makpromet.com.mk/  
E-mail: info@makpromet.com.mk  


Пекара ЕВА

Бели печиваПекарница
Адреса: ул.1,бр.44, Трубарево, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2557 777; моб: 078 334 460
E-mail: petkovskigrup@outlook.com  


Уни Лукс

Леб и мелнички производиПекарница
Адреса: Фјодор Достоевски 1 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2040 504; факс. 02 2040 504