Адреса: ул.Васил Ѓоргов 22/2 1000 Скопје
Телефон: 02 3230 888; моб.070 347 888
Град: Скопје ·
Web site: http://www.dermabella.mk  
E-mail: [email protected]  

 

работно време:

Пон-Пет
09:00-20:00
Сабота
09:00-15:00


Дерма Бела - центар за козметика, естетика и ласерски центар е отворен во Скопје, Септември 2008 година, а постои од 1994 како "Studio Bellezza". Центарот располага со врвна опрема, ласери, високо квалитетна козметика медицинска и стручен кадар.


Каталози:   Зимска кожа - прилог · ПАКЕТИ ЗА ЛИЦЕ И ТЕЛО * 2017 ·

Насока

Derma Bella - Studio Bellezza
КАКО ДА СЕ ПОДГОТВИТЕ ЗА ВАШАТА ,,ЗИМСКА КОЖА“?
АКЦИЈА НА ФИЛЕРИ RESTYLANE во DERMA BELLA
ДЕРМА БЕЛА (DERMA BELLA)
ДЕРМА БЕЛА (DERMA BELLA)
Дерма Бела - Скопје
ДЕРМА БЕЛА - СКОПЈЕ