филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Бунар компани

Бунари бушење
Адреса: ул.172 бр.37, Мала Речица 1201 Тетово
Град: Тетово
Телефон: 070 329 630; 071 329630


Самарани 5 аква (Samarani 5 aqua)

Бунари бушењеИзвори на вода - копање и откривање
Адреса: ул.Бел Камен бр. 67-в Радишани, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: факс. 02 2671 500; моб. 075 432 399 лице за контакт- Николчо Ангелов
E-mail: b.angelova@t.mk  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 20:00