филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Аква парк Пробиштип

Аква парковиБазени за пливањеПаркови
Адреса: Плавица б.б.2010 Пробиштип
Град: Пробиштип
Телефон: 032 480 080;моб. 075 295 995
Web site: http://www.aquaparkmacedonia.mk  

работно време:
понеделник- недела
од 10:00 до 18:00 часот
Акватика

Аква парковиПарковиПрехрамбена индустријаРестораниРибарнициРибни рестораниСпортски риболов
Адреса: ул.Илинденска бр.1, 1440 Неготино
Град: Неготино
Телефон: 043 362 238; моб.076 218 238; 070 218 238
E-mail: akvatika@yahoo.com  

 Ласертаг

Паркови
Адреса: Градски Парк б.б 1000, Скопје
Град: Скопје
Телефон: 078 290 676
Web site: http://www.lasertag.mk  


Луна Парк

Паркови
Адреса: бул.Илинден б.б. 1000, Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3163 827


Национален парк (Маврово)

Национални парковиПаркови
Адреса: Маврови Анови, 1256 Гостивар
Град: Гостивар
Телефон: 042 489 019
Web site: http://www.npmavrovo.org.mk  


Национален парк (Галичица)

Национални парковиПаркови
Адреса: Галичица б.б. ,Охрид
Град: Охрид
Телефон: 046 261 473
Web site: http://www.galicica.org.mk  


Национален парк (Пелистер)

ЕкологијаНационални парковиПаркови
Адреса: Виенска 14 (29-ти Ноември), Битола
Град: Битола
Телефон: 047 233 464
Web site: http://www.park-pelister.com  


Парк Гиновци

ПарковиРесторани
Адреса: с.Гиновци, 1330 Крива Паланка
Град: Крива Паланка
Телефон: 031 383 033;моб.076 430343