филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Жива Вангел

Јајца (производство и трговија)
Адреса: Иво Лола Рибар 52/Б , Штип
Град: Штип
Телефон: 078 269 330


Живинарска фарма Кока фарм-боил

Живина - трговија и дистрибуцијаЈајца (производство и трговија)
Адреса: ул.6 бр.70, нас.Илинден 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2572 160;факс.02 2572 160; моб.070 704 238;072 215 692
E-mail: suze_petrovska@hotmail.com  


Живино-пром

Билкари Живина - трговија и дистрибуцијаЈајца (производство и трговија)
Адреса: Рибник 100 , Штип
Град: Штип
Телефон: 032 308 333 Моб: 070 242 487 Факс: 032 308 288
E-mail: zivinoprom@gmail.com  


Жито Полог

Јајца (производство и трговија)Леб и мелнички производи
Адреса: ул.Илирија 134, 1200 Тетово
Град: Тетово
Телефон: 044 335 658
Web site: www.zitopolog.com.mk  
E-mail: zitopolog@on.net.mk