филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Авто сервис Патент

Авто сервис и резервни деловиЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјали
Адреса: А. Трајков 5 - Негорци 1483 Гевгелија
Град: Гевгелија
Телефон: /факс. 034 231 255; 034 231 355; моб. 070 218 835
E-mail: avtoservispatent@yahoo.com  


Авто Техна

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опремаТекстил
Адреса: Бел Камен б.б. Кочани
Град: Кочани
Телефон: 033 271 412; 033 271 438;моб.070 309 697
E-mail: avto_tehna@yahoo.com  


Авто-мобил

Авто сервис и резервни делови
Адреса: ул.Александар Урдаревски бб,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2658 632; 02 627 054
Web site: http://www.amortizeri.com.mk   http://www.nbnf.amortizeri.com.mk  
E-mail: autoasiamk@yahoo.com   auto_mobil@yahoo.com  


Ангелески

Авто сервис и резервни делови
Адреса: Илинденска 181 б, 1230 Гостивар
Град: Гостивар
Телефон: 042 211 444 ; моб. 075 286 444
E-mail: angeleski11@yahoo.com  


Јанаки Комерц

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опремаЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјалиТрактори
Адреса: ул.Мито Хаџивасилев Јасмин 42, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Телефон: ПРОДАВНИЦА: 043 412 924; 070 376 602, ПРОДАЖБА на големо: 072 218 222, факс 043 400 366, СЕРВИС: 043 413 412
Web site: http://www.janakikomerc.com  
E-mail: info@janakikomerc.com  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 20:00
Сабота
08:00 - 20:00
Кар систем

Aвто-плински уредиАвто сервис и резервни делови
Адреса: ул.2, бр. 45 ј , Јурумлери 1047 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2579 206
Web site: http://www.carsystem.com.mk   http://www.carsystem.mk  
E-mail: info@carsystem.com.mk   carsystem2008@gmail.com  

 


работно време:
Пон - Пет
09:00 - 16:00
Недела
09:00 - 14:00
Никосан-ЈЗ

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опремаИндустриски масла
Адреса: Хо Ши Мин 220-Б , 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2627 340 факс: 02 2640 016 моб: 071 212 052
Web site: http://www.nikosan.mk  
E-mail: nikosan_jz@yahoo.com bukikomerc@yahoo.com  


Техно-Мото

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опремаАвтомобилски резервни делови, трговија, хидраулика, камиони и други товарни возила,резервни делови
Адреса: бул.Гоце Делчев, ТЦ Македонија лок.18,7500 Прилеп
Град: Прилеп
Телефон: 048 435 652
Web site: http://www.tehnomoto.com.mk  
E-mail: tehno-moto@t.mk  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 15:00