филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


ЗК Пелагонија

Млечни производиОпрема за месарници
Адреса: Новачки пат 11, 7000 Битола
Град: Битола
Телефон: 047243612
Web site: http://www.zkpelagonija.mk  
E-mail: zkpelbt@t-home.mk  


Фриго Техника 2000

Ладилници (индустриски)Опрема за кафе барОпрема за месарнициОпрема за продавнициУгостителска опремаФрижидери и замрзнувачи - делови и опрема
Адреса: с.Боговиње ,1220 Тетово
Град: Тетово
Телефон: 044 366 707 факс: 044 366 707 моб: 070 224 946
Web site: http://www.frigotehnika2000.com.mk  
E-mail: info@frigotehnika2000.com.mk  

 


работно време:
Пон - Пет
07:00 - 16:30
Сабота
07:00 - 16:30