Адреса: с.Босилово 145, 2431 Босилово
Телефон: 034 371 720 ; моб. 075 468 959 , 070 631 362
Град: Струмица ·
Web site: http://www.vaslin.mk  
E-mail: vaslin@t.mk info@vaslin.mk  

         

работно време:

Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
09:00 - 14:00


Фирмата, „ ВАСЛИН “ е формирана во почетокот на 2000-та година како трговско и услужно претпријатие, со основна дејност дистрибуција на машини, опрема, хемикалии за одржување на хигиената, како и сервисно чистење и одржување на хигиена. Денес е ДТПУ „ ВАСЛИН “ дооел, Босилово – со основна дејност продажба на професионални машини, опрема, алат и хемикалии-детергенти за чистење и одржување на хигиена, во сите дејности и на сите можни површини како на пример во: индустрија, хотели, училишта, детски градинки, болници, канцеларии, трговски центри, плоштади, улици, дворови како и сервисно чистење и одржување на хигиена. ДТПУ „ ВАСЛИН “ дооел, Босилово е овластен дистрибутер за продажба на територијата на Република Македонија за следните брендови : „ KRANZLE “ – Германија, машини за перење со вода под висок притисок. „ COLUMBUS “ – Германија, машини за чистење на сите видови подови. „ AVANT “ – Финска, мултифункционални машини за повеќе дејности „ DELFIN “ – Италија, професионални индустриски правосмукалки со специјална намена „ ISAL“ – Италија, професионални индустриски машини за метење. Доколку сте заинтересирани за соработка, доаѓаме на лице место, го разгледуваме објектот, разговараме за проблемите што ги имате и кое се поврзани со хигиената и заеднички со Вас го утврдуваме најсоодветното решение. Наш императив е решавањето на Вашите проблеми околу хигиената, а Вашето задоволство и стекнатата доверба во нас, е наша награда.


Каталози:   Каталог - ВАСЛИН ·


FOR MORE VIDEO YOU CAN VISIT : https://www.youtube.com/channel/UCJE5W6VKU_Dtsji2MSGcAPQ
Насока

ВАСЛИН -Машини и опрема за чистење во индустрија