Адреса: ул.Вера Циривири 6/10, 2000 Штип
Телефон: 032 389 536
Град: Штип ·
Web site: http://www.biofarm.hr  
E-mail: unika@t.mk  

*ГРАДЕЖНИШТВО - АРХИТЕКТУРА - ДИЗАЈН* Друштвото за градежништво, трговија, проектирање и услуги – УНИКА доо од Штип основано во 2001 година од страна на архитект, Зоран Златев , дизајнира и реализира високо квалитетни финални проекти, согласно со потребите и желбите на клиентите. Студиото УНИКА соработува со врвни архитекти и дизајнери од Македонија и пошироко. Во зависност од комплексноста и волуменот на идниот објект, студиото УНИКА формира тим од главен архитект и соработници од сите области кои го водат проектот од самиот почеток до крајот. Секој проект го има истиот третман, внимание и контрола од страна на тимот на УНИКА во сите фази на изработка, што се должи на огромното искуство и големиот број изработени проекти во текот на изминативе 15 години. Тимот, проектите, квалитетот и искуството на УНИКА постојано се зголемува, ги менува своите граници и погледи и го следи светскиот тренд, со што создава претпознатливи дела. *ЗДРАВЈЕ - НЕГА - КОЗМЕТИКА* ЕКСКЛУЗИВЕН УВОЗНИК И ЗАСТАПНИК ЗА ПРОИЗВОДИТЕ НА БИОФАРМ, ЗАГРЕБ за Македонија која произведува природни билни производи со исклучиво висок квалитет за здрав и природен начин на живот. ПРОИЗВОДИ НА БИОФАРМ: ADRIA SPA, BABY BALM , BIOSEPT , MEDIPLAST, ЧАЕВИ , NATURA LINE. ADRIA SPA и ADRIA GOLD природна козметика за капење и нега на тело: без парабени, без петролати, без сулфати, без бои, без синтетички мириси.


Каталози:   К А Т А Л О Г - B I O F A R M ·
Насока