Адреса: ул.1 бр.500, нас.Гоце Делчев, 1000 Скопје
Телефон: / моб. 070 235 076 ; 071 381 926
Град: Скопје ·
Web site: http://www.senkamont.com.mk  
E-mail: senkamont@gmail.com  

 

работно време:

Пон - Пет
08:30 - 16:30СЕНКА МОНТ е фирма која изработува тенди, настрешници, желатински и платнени завеси, комарници и та:подвижни (на собирање и на спуштање), настрешници од челик, дрво, прекриени со лексан, платно или лим. - Тенда на краци – идеална за заштита од сонце и дожд, која може да се монтира на балкон/тераса во стан или куќа, пред дуќан (за покривање на излог) која може да биде брендирана со лого во разни димензии и бои. - Тенда корпа – која исто така е добро решение за заштита од сонце, дожд и ветер на која и се покриени и страните, која е добро решение за вашиот балкон/тераса или излог во разни димензии и бои. - Фиксни настрешници ¬– кои се наменети за покривање и заштита од сонце, дожд и снег.Можат да се изработат од метал или дрво, прекриени со платно, лексан или лим, во зависност од дадениот простор. - Желатински и платнени завеси – кои се наменети за странични затварања на простори од тераси на индивидуални објекти, кафетерии и ресторани кои имаат механизам за собирање и спуштање и служат за заштита од сонце, дожд и ветар и можат да бидат брендирани со лого.


Каталози:   Ф Л А Е Р ·
Насока

СЕНКА МОНТ