Адреса: Славеј планина бр.107, 1000 Скопје
Телефон: 02 3114 556 факс. 02 3171 098 моб. 075 472 466 ; 071 550 000
Град: Скопје ·
Web site: http://www.ovalekstrejd.com.mk  
E-mail: ovalekstrejd@hotmail.com  

 

работно време:

Пон -Пет
08:00 - 17:00


Овалекс Трејд е основана во текот на 1999 година во Скопје, Македонија, чија што основна цел е да понуди на прехрамбената индустрија, млечна индустрија и суровини за производство на млечни десерти и сладолед, мелничарство и пекарство. од врвно познати производители на прехрамбени материјали: CODAP - Италија, FAVORETA - Турција, IRCA - Италија , MEISTER - Турција PENDIK - Турција TOSHEV - Бугарија Се само дел од нашиот асортиман кој го нудиме на нашите потрошувачи. Во главно се занимаваме со трговија на големо и дистрибуција на нашите производи. Имаме дистрибутивна мрежа со свои возила да им доставиме роба на нашите потрошувачи насекаде каде што им е потребно. ***НОВА ПОНУДА ЗА НАШИТЕ КУПУВАЧИ *** ОВАЛЕКС ТРЕЈД ДООЕЛ СКОПЈЕ ВИ НУДИ ГОЛЕМ ИЗБОР НА ПРОФЕСИОНАЛНА ОПРЕМА ЗА УГОСТИТЕЛСТВО СЛАТКАРСТВО И ПЕКАРСТВО. Во ново отворениот изложбен салон кој е лоциран на улица. Славеј Планина бр.107 (попозната како пластичаркса улица кај семафорите) можете да најдете голем избор на опрема во зависнот од потебите на дејноста се со цел за поголема функционалност на истата. Застапници сме на високореномирани фирми : Empero - Турција; Venix - Италија; Mateka - Турција и др. Сите горенаведени фирми се добро познати брендови кои што изработуваат производи по најсовремените светски стандарди кои што пленат со својата изработка, стил, дизајн и иновативност. Основната наша цел е задоволството на нашите потрошувачи од квалитетот и асортиманот над нашите артикли и тоа: нишесте, гликоза, млеко во прав, какао, палмини масти како супститути, кокос, сусам, растителни креми, маргарини за ( креми, бурек, лиснато тесто и суви колачи). Ароми на сите врсти како и многу видови на декорации за торти се само дел од асортиманот со кој располагаме и го нудиме на нашите потрошувачи. Покрај Македонија нашите производи се застапени и на пазарите во Србија, Косово и Албанија

Насока

ОВАЛЕКС ТРЕЈД