Адреса: ул. Браќа Моцаноски бр. 79, 7524 Кривогаштани
Телефон: 048 471 237; факс. 048 471 237; моб. 070 208 959
Град: Прилеп ·
E-mail: novakoskig@gmail.com  

работно време:

Пон-Пет
08:00 -15:00
Сабота
08:00 -15:00


Компанија Новакоски дооел од Прилеп постои од 1972 год. Се занимава со преработка на разни видови на дрво за потребите во градежништвото како и за ентериерно уредување . Произведува режана граѓа: даски, греди, талпи..
Насока

НОВАКОСКИ КОМПАНИ