Мида Рент А Кар Турс

Рента кар · Туристичка агенција ·


Адреса: Бул. 8-ми Септември 18, 1000 Скопје (Бизнис Центар МИДА Мида Рент а кар турс)
Телефон: +389 2 3231 551 моб. +389 070 255 859;+389 070 256 433; +389 076 313 901
Град: Скопје ·
Web site: http://www.midarentacar.com  
E-mail: rentacar@mida.com.mk  

   

работно време:

Пон - Петок
08:00 - 16:00
Сабота
09:00 - 14:00
Аеродром Скопје
00:00 - 24:00


“МИДА” РЕНТ А КАР ТУРС со седиште во Бизнис Центарот МИДА и Меѓународен Аеродром Скопје со 80 возила е една од најдобрите рент-а-кар компании во Македонија. Покрај тековното работење нашата куќа “МИДА” Рент а Кар Турс има успешна деловна соработка со сите државни институции на полето на превоз и прифат на странски ВИП гости - делегации, организирање на хотелско сместување, авио билети, превоз и прифат на придружбата на официјалните делегации, како и организирање на конференции, конгреси и семинари. Веќе подолг период соработуваме со Министерството за надворешни работи, Кабинетот на Претседателот на Република Македонија, Собранието на Република Македонија, Министерството за Внатрешни работи, Министерсвото за Одбрана и други институции. Корисници на нашите услуги се и странските дипломатско-конзуларни претставништва акредитирани во Скопје: Амбасадата на САД, Амбасадата на СР Германија, Амбасадата на Р. Франција, Канцеларијата за врски на Р. Грција и други. Во согласност со постојаниот развој на нашата компанија, ја зголемуваме нашата понуда на услуги. “МИДА” Рент а Кар Турс е сместена во просториите на Бизнис Центарот МИДА во Скопје и Меѓународен Аеродром Скопје, така што технички и кадровски сме подготвени професионално да одговориме на Вашите барања.
Насока

МИДА Рент А Кар Турс