Адреса: ул. 52 бр.103 нас. Волково , 1000 Скопје
Телефон: /моб: 078 257 646
Град: Скопје ·
Web site: http://metodika.mk/  
E-mail: metodika@t.mk metodika.metodika@gmail.com  

 

работно време:

Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
09:00 - 14:00


Компанијата МЕТОДИКА се занимава со продажба на широка палета иновативни производи, од кои поголемиот дел се во сегментот бои и лакови – Водоотпорни премази, боја за спречување на појава на мувла, термо премаз за ѕидови, гумиран заштитен премаз, трајна елестична маса за хидроизолација, боја за купатила, боја за гаражни подови, фломастер за фуги, спреј против лизгање, самолеплива силиконска лента… – Производи кои помагаат против влагата и мувлата – Smart Wall Paint Set, пишувај – бриши боја – Rust-Oleum боја која секоја површина може да ја претвори во училишна таблa – SWP пишувај – бриши фолија Производите кои се достапни и на нашиот пазар: DRYLOK – Водонепропустен премаз, универзална хидроизолациона боја WASSERDICHT – Трајна еластична маса за хидроизолација LEAK SEAL СПРЕЈ – Гумиран заштитен премаз PRIMA WHITE – Боја која спречува појава на мувла STOPKONDENZ – Термопремаз за ѕидови LEAK SEAL ЛЕНТА – самолеплива силимконска лента BULLS EYE 123 ПОДЛОГА БОЈА ЗА КУПАТИЛА – Боја за освежување кади и плочки СПРЕЈ ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ – Антилизгачка боја во спреј АБСОРБЕР НА ВЛАГА – За поздрав живот, без прекумерна влага и кондензација ФЛОМАСТЕР ЗА ФУГИ EPOXYShield – Боја за подови во гаражи


Каталози:   Rust-Oleum боја за училишна таблa · Smart Wall Paint set · SWP – фолија пиши, бриши – 20 воролна · Stopkondenz ·

Насока

МЕТОДИКА