Адреса: ул.Страшо Пинџур бр.2 2310 Виница
Телефон: / факс. 033 360 066
Град: Виница ·
Web site: http://www.maknova.com.mk  
E-mail: mak_nova@t.mk   contact@maknova.com.mk  

 

работно време:

Пон - Пет
08:00 - 16:00


Мак Нова дооел е семејна фирма, основана 1998 год., со седиште во Виница.Основач и управител е г-дин Душан Митев.Од почетокот на своето работење Мак Нова дооел се занимава со увоз и дистрибуција на познатиот германски бренд BABY-NOVA. Со текот на годините, Мак Нова дооел прерасна во еден од водечките увозници и дистрибутери на бебешки производи како што се : шишенца, цуцли, чаши и друга бебешка галантерија на територијата на Р.Македонија.Во иднина ќе ставиме акцент на уште подобра презентација на брендот BABY-NOVA и на некои други брендови и нивно афирмирање и дистрибуирање во регионот.


Каталози:   Флаер1 · Флаер 2 · Флаер 3 · Флаер 4 · Флаер 5 · Флаер 6 · Флаер 7 · Каталог BABY NOVA · Каталог HUGGIES ·

Насока

МАК НОВА
МАК НОВА "Gute Nacht" - Цуцла за добра ноќ