Адреса: ул. Гоце Делчев бр. 108 , 6000 Охрид
Телефон: / моб. 072 271 014 ; 077 819 358
Град: Охрид ·
E-mail: dnaumoska@hotmail.com  

 

работно време:

Пон - Пет
9,30-13:00 17 - 20


КОПЕР АРТ - COOPER ART се наоѓа на улица Гоце Делчев број 108. Врши изработка на уникатни релјефни слики од бакар, изработка на реклами од бакар,сребро и позлата, уникатни дела посребрени ако и декорација на стаклени површини. Ве очекува во пријатна атмосфера со високо квалитетна работа. Во Копер Арт може да најдете повеќе готови експонати, но секако може и да нарачате и по ваша желба. Бакрорез претставува дел од македонската традиција и култура. Овој уникатен рачно изработен уметнички производ е високо ценет како поради неговата уметничка вредност, така и поради неговата неограничена трајност. Производот е идеален за внатрешно и надворешно декорирање, како сувенир или подарок. Посетете не и уверете се во нашиот квалитет ! Добредојдени сте !


Каталози:   Каталог за изработки ·
Насока

КОПЕР АРТ ОХРИД