Адреса: бул.Јане Сандански 56-1/2, 1000 Скопје
Телефон: 02 2450 133; факс.02 2450 826; моб.070 228 672
Град: Скопје ·
Web site: http://www.fragment.mk  
E-mail: contact@fragment.mk  

Фрагмент Комуникации е компанија која во Македонија и регионот веќе неколку години нуди високо квалитетни услуги во делот на изнајмувањето на опрема за симултан превод, аудио опрема, видео опрема како и презентациска опрема како и нуди разни услуги во делот на организирање и супервизирање на најразлични настани (семинари, конференции, обуки, конгреси итн.) Секогаш на нашите клиенти делуваме консултантски, со цел да се обезбеди и реализира вистинското барање за потреба на клиентите, ова секако го потврдува и големиот број на задоволни клиенти.

ФРАГМЕНТ КОМУНИКАЦИИ - Скопје