Адреса: с.Мислешево, 6331 Струга
Телефон: 046 702 500; моб. 070 565 124
Град: Струга ·
E-mail: inoks_dankat@yahoo.com  

 

работно време:

Пон-Пет
08:00-16:00


ДАНКАТ ИНОКС Производство и монтажа на огради за скали и тераси. Тенди и ковани огради. Оградите се изработуваат од квалитетен нерѓосувачки челик (ростфрај) и целик. Комбинации на ростфрај со дрво, стакло и др. За подетални информации и најдобра понуда контактирајтене на: е-маил: inoks_dankat@yahoo.com тел: 070 565 124 и 046 702 500
Насока

ДАНКАТ ИНОХ