Адреса: бул. Јане Сандански 113а 1000 Скопје
Телефон: 02 2448 014; моб.075 222 803 ; 075 222 804 лице за контакт Тања
Град: Скопје ·
Web site: http://www.afrodita-s.com.mk  
E-mail: contact@afrodita-s.com.mk  

   

работно време:

Пон-Пет
08:00 - 21:00
Сабота
08:00 - 15:00
Недела
08:00 - 16:00


Центарот за убавина „Афродита-С“ со години претставува лидер во областа на козметологијата. Располага со два Центри за убавина во Скопје на две локации Водно и Аеродром. Нашите центри за убавина ги задоволуваат стандардите на најдобрите салони во светските метрополи. „Афродита-С“ , најдобар избор на традиционални и современи третмани за обликување и нега на Вашето лице, тело, коса и нокти. Убавината е наша движечка сила и мотивација. Уверете се во резултатите од нашата работа.


Каталози:   Флаер 1 · Флаер 2 · Леток Афродита С ·

Насока

Промотивно во Центар за убавина Афродита С
Центар за убавина Афродита С